Un model de business deschis spre inovatie

Suntem una dintre principalele companii de profil din Transilvania , avand spirit inovativ antreprenorial, și care activează la nivel regional si internațional, în industria tâmplăriei termoizolantă din PVC, aluminiu si lemn. Principalele țări în care activăm sunt România, Italia , Franța, Germania si Canada.

De-a lungul activității noastre, ne-am dezvoltat capacități de producție la cele mai exigente standarde moderne, operând un model de business integrat, de la producție la serviciile de consiliere și suport.

Misiunea

VitraQ este brandul care se remarcă în domeniul producției, consultanței și montajului tâmplăriei PVC, Aluminiu si Lemn. Misiunea sa este să ofere promptitudine, durabilitate, confort și prețuri competitive, lucru care generează încredere și parteneriate solide.

Viziunea

VitraQ privește cu încedere spre viitor, fiind un brand aflat în dezvoltare continuă, atât la nivelul capabilităților tehnologice implicate cât și la nivelul expansiunii pe piața internă și pe piețe internaționale. Prin integrarea celor mai noi tehnologii și materiale, ne propunem să fim un challenger semnificativ în cadrul domeniului nostru de activitate.

Valorile VitraQ

Dezvoltăm şi producem cele mai inovatoare sisteme de tamplarie şi soluţii pentru ferestre şi uşi.

RESPECT

o marcă a tuturor activităților brandului VITRAQ, în raport cu mediile intern și extern

ATITUDINE PROACTIVĂ

anticiparea unor soluții tehnice potrivite clientului, a unor soluții fiabile, optime calitativ

TRANSPARENȚĂ

comunicare eficientă, transparentă cu clienții, garantarea celor mai bune soluții, adaptate nevoilor lor reale, la prețul corect

PERFORMANȚĂ

competenţe profesionale multiple, promptitudine – atribute ale unui personal tehnic specializat, dotat cu experiență în domeniu și cunoștințe vaste

EXPERIENȚĂ

capacitatea de a sesiza ceea ce este esențial, de a rezolva situații noi pe baza experienței acumulate anterior

Echipa VitraQ

Parte din valoarea brandului VitraQ este data de oamenii din echipa noastra.

VitraQ inseamna inovatie, incredere si pasiune pentru oameni.

Suntem mandri sa avem o echipa formata din oameni cu spirit tanar si inovativ, si asta ne determina sa investim continuu in propri angajati.

Succesul angajatiilor nostri, atat pe plan personal cat si professional, este si scuccesul VitraQ.