Acrylcolor

O suprafață unică

Avantajele acrylcolor

Rezistent împotriva zgârierii

Suprafața acrilică dură este rezistentă împotriva zgârierii sau altor factori. Astfel, ferestrele acrylcolor se numără printre cele mai rezistente elemente de construcție. Stratul acrilic este cu aprox. 0,5 mm mai gros decât fiecare strat de vopsea. În cazul în care apar zgârieturi minore, există suficient material pentru lustruirea suprafeței.

Nu se scorojește

Datorită îmbinării inseparabile și suprafeței dure, riscul de scorojire sau crăpare a stratului de vopsea este evitat pe termen lung.

Culoare rezistentă

Sticla acrilică este un material deosebit de stabil din punct de vedere al culorii și rezistent la lumină. Stopurile autoturismelor sunt o dovadă clară a caracteristicilor acestui material.

Rezistență împotriva influențelor atmosferice

Ca parte componentă a fațadei exterioare, profilele pentru ferestre sunt expuse radiației solare, influențelor mediului înconjurător sau atmosferice și impacturilor mecanice. 

Ușor de îngrijit

Datorită suprafeței neporoase, ferestrele acrylcolor sunt ușor de curățat. În plus, efectul elegant obținut în urma perierii conferă rezistență împotriva murdăriei.

Permite efectuarea unor lucrări minore de reparații

În cazul unor zgârieturi la nivelul profilului, acestea pot fi îndepărtate ușor cu ajutorul unui burete Scotch Brite.

Ferestre care dau culoare vieții dumneavoastră

Ce este acrylcolor?

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Fiabilitate dovedită de-a lungul deceniilor

De mai bine de 30 de ani, GEALAN produce profile acrylcolor colorate prin intermediul proceselor de coextrudare. Prin utilizarea acestei tehnici, GEALAN stabilește noi standarde, deoarece aceasta diferă considerabil de procesele de colorare obișnuite. Rezultatul este reprezentat de caracteristici inegalabile ale culorilor și o rezistență a culorii timp de mai mulți ani. Ferestrele din profile acrylcolor îndeplinesc, de asemenea, cele mai ridicate cerințe din punct de vedere tehnic și funcțional.

GEALAN – specialistul în suprafețe

Principiul coextrudării

n cadrul procesului de coextrudare, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată (PMMA). Sticla acrilică este un produs de calitate superioară, a cărui utilitate a fost demonstrată în cadrul unor sectoare industriale multiple, precum industria automobilelor (stopuri) sau designul interior. Profilul din PVC are rol de material portant, iar stratul subțire din plexiglas asigură colorarea profilului.

Structură unică a suprafeței

Perierea stratului acrilic are ca rezultat un aspect unitar al suprafeței, precum și un luciu satinat. Acest finisaj de înaltă calitate este unic pe piața ferestrelor colorate.

Paleta de culori acrylcolor

Aici puteți vedea o prezentare generală a tuturor culorilor Acrylcolor disponibile momentan. Deoarece actualele palete de culori acrilice din sistemele de profil individuale pot varia, veți găsi paletele de culori respective pe paginile individuale pentru fiecare sistem de profil în parte.

RAL 7015: Gri ardezie

RAL 7016: Gri antracit

RAL 7040: Gri fereastră

RAL 8014: Maro sepia

Argintiu similar RAL 9007*

DB703*

RAL 9005: Negru intens

GEALAN RAL 9016 – albul perfect

Ferestre albe pentru a satisface cele mai înalte cerințe

GEALAN Perfect White, sau RAL 9016, oferă un efect deosebit de proaspăt, contemporan și de înaltă calitate datorită nuanței sale de gri deschis. Acesta păstrează proprietățile în trend, ceea ce asigură o valoare stabilă de-a lungul anilor. În plus, culoarea este foarte folosită în construcția de ferestre și uși, fiind utilizată ca standard în multe produse de construcție, cum ar fi obloane, porți și accesorii.

Denumirea de Perfect White se referă nu numai la culoarea elegantă, ci și la proprietățile tehnologiei acrylcolor de înaltă calitate: durabilitate, rezistența culorii și rezistența la murdărie. Suprafața exterioară semi-lucioasă va rămâne mereu elegantă și rezistentă la intemperii de-a lungul timpului, în timp ce suprafața neporoasă nu este afectată de acumularea de praf și de murdărie – prin urmare, nu există riscul de scorojire și crăpare, sau necesitatea de a revopsi.

GEALAN Perfect White este disponibil pentru GEALAN-KUBUS®S 9000, și sistemele de uși culisante cu ridicare S 9000, precum și pentru toate profilele accesorii relevante.

RealWood – complementul perfect

Principiul coextrudării

Combinând culoarea exterioară decorativă durabilă cu o folie decorativă RealWood Pure White pe interior, rezultă un efect general impresionant creat de ferestre și uși. Structura de suprafață a foliei asigură o textură plăcută și un aspect rafinat.

În plus, decorurile RealWood sunt similare cu tehnologia acrylcolor: durabilitate, dar și o structură specială a suprafeței, care, în combinație, oferă o capacitate remarcabilă de a rezista la acțiunea factorilor externi. Gama de culori poate fi combinată în interior și în exterior. Textura specială a foliei conferă suprafețelor un finisaj de înaltă calitate, acestea fiind la fel de fascinante ca lemnul real.

Inovații GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix

Prin inovaţiile noastre, profilele GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix, din punct de vedere al aspectului şi al funcţiei, dau dovadă de un grad superior de unicitate.

Termoizolare

Prin intermediul profilelor pentru ferestre cu izolare integrată se pot atinge coeficienți remarcabili de termoizolare în cazul ferestrelor și ușilor.

Acrylcolor

Acrylcolor - sinonim cu fiabilitatea dovedită de-a lungul deceniilor. Proces de productie complex pentru suprafețe colorate, extrem de durabile.

Ventilație

Aerul înseamnă viață. GEALAN CAIRE® oferă cea mai sănătoasă soluție pentru orice tip de construcție. Tehnologia completă pentru un spațiu optim.

Stabilitate

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unor ferestre de mari dimensiuni.