IKD®

Izolare intensivă integrată

Avantaje pentru construcția de ferestre

Efort redus

Pentru a obține caracteristici remarcabile de termoizolare, nu este necesară aplicarea manuală a spumei poliuretanice la nivelul profilelor. Profilele sunt livrate deja cu spumă.

Fără investiții suplimentare

Spuma este introdusă direct în camera principală a profilului în cadrul procesului de extrudare. Profilul este livrat producătorului de ferestre deja cu spumă, sub formă de bare.

Proces obișnuit de fabricație

Procesele de debitare, sudare și debavurare sunt efectuate ca de obicei.

Caracteristici sporite de termoizolare

Profilele de cercevea cu spumă utilizând tehnica IKD® ating în combinație cu vitrajul static uscat STV® coeficienți Uf < 0,89 W/(m²K).

Ușor de reciclat

Spuma se lipește de profil prin presiune, nu prin îmbinare la nivelul suprafeței. De aceea, la tăierea componentelor ferestrei, spuma se îndepărtează ușor și poate fi astfel reciclată separat.

Protecție sporită împotriva prin efracție

Datorită spumei poliuretenice si lipirii sticlei pe întreaga suprafață a marginii cercevelei, profilele IKD®, fabricate în combinație cu tehnica STV®, fac mai dificilă îndepărtarea prin efracție a elementelor.

Renunțare la rigidizarea din oțel

În combinație cu tehnica STV®, în cazul elementelor de dimensiuni standard albe se poate renunța integral la rigidizarea din oțel. Astfel, rezultă o greutate mai mică și reducerea costurilor (de transport), precum și facilitarea lucrărilor de montaj.

Ferestre care dispun de această tehnică

IKD®: GEALAN în calitate de precursor

GEALAN este un adevărat precursor în ceea ce privește producția de profile cu spumă din fabrică, primele profile pentru ferestre și accesorii cu spumă fiind lansate pe piață încă din anul 2010.

Utilizare consecventă

GEALAN utilizează în mod specific tehnologia de aplicare a spumei IKD® în cadrul unor sisteme și produse diverse, pentru îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare.

Tehnologia de izolare intensivă integrată IKD® de la GEALAN oferă pentru prima dată producătorilor de ferestre posibilitatea de a fabrica în mod rațional și economic ferestre care să satisfacă cerințele extreme în materie de termoizolare.

Cunoștințe dobândite pe baza experienței

GEALAN dispune în prezent de cunoștințe solide privind implementarea acestei tehnologii la nivelul producției de profile.

Alte avantaje

  • Clienții GEALAN primesc profile umplute cu spumă încă din fabrică.
  • Nu sunt necesare investiții suplimentare.
  • Proces obișnuit de fabricație pentru clienți.
  • Profilele IKD® sunt reciclabile.

UN PROCES DE FABRICAȚIE CARE CONVINGE

În cazul izolării intensive integrate IKD® nu sunt necesare investiții în utilaje noi. Spuma este introdusă direct în camera principală a profilului în cadrul procesului de extrudare.

Profilul este livrat producătorului de ferestre deja cu spumă, sub formă de bare. Descoperiți utilizarea tehnicii IKD® pentru producția de ferestre sub forma unui clip video.

Inovații GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix

Prin inovaţiile noastre, profilele GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix, din punct de vedere al aspectului şi al funcţiei, dau dovadă de un grad superior de unicitate.

Termoizolare

Prin intermediul profilelor pentru ferestre cu izolare integrată se pot atinge coeficienți remarcabili de termoizolare în cazul ferestrelor și ușilor.

Acrylcolor

Acrylcolor - sinonim cu fiabilitatea dovedită de-a lungul deceniilor. Proces de productie complex pentru suprafețe colorate, extrem de durabile.

Ventilație

Aerul înseamnă viață. GEALAN CAIRE® oferă cea mai sănătoasă soluție pentru orice tip de construcție. Tehnologia completă pentru un spațiu optim.

Stabilitate

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unor ferestre de mari dimensiuni.