STV®

Vitrajul static uscat

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unitară a elementelor de ferestre de mari dimensiuni.

Avantaje pentru construcția de ferestre

Efort redus

Pentru a obține caracteristici remarcabile de termoizolare, nu este necesară aplicarea manuală a spumei poliuretanice la nivelul profilelor. Profilele sunt livrate deja cu spumă.

Proces obișnuit de fabricație

Prelucrarea profilului se desfășoară în mod obișnuit. Debitarea, sudarea, debavurarea și vitrarea se realizează ca și până acum, cu doar câteva ajustări minore pentru adaptarea la cerințele tehnicii STV®.

Posibilitate de economisire

Lucrările laborioase de reglare și ajustare la nivelul ferestrelor se reduc la minimum. În plus, montarea elementelor albe este facilitată în mod semnificativ datorită reducerii greutății acestora.

Stabilitate îmbunătățită

Combinarea tehnicii STV® cu o armătură obișnuită din oțel permite fabricarea unor elemente de dimensiuni mult mai mari. Și în domeniul construcțiilor speciale pot fi realizate astfel elemente mai stabile.

Beneficiați de avantajele acestui sistem

Toate componentele STV® sunt verificate, printre altele, conform prevederilor RAL aplicabile și corespund stadiului actual al tehnicii. Coeficienții obținuți corespund claselor de performanță.

Izolare termică ridicată

În cazul construcției de elemente de dimensiuni normale, de culoare albă utilizând tehnica STV® se poate renunța complet la rigidizarea din oțel. Astfel, are loc o îmbunătățire vizibilă a coeficienților Uf

Protecție mai bună împotriva efracție

Lipirea geamului de cercevea îmbunătățește protecția împotriva efracție. Îndepărtarea prin efracție a elementelor devine astfel mai dificilă.

Fără investiții suplimentare

În cazul vitrajului static uscat – STV®, nu sunt necesare investiții noi în utilaje. Profilele sunt livrate având integrată banda adezivă.

Mai multe informații despre STV®

Execuție unitară cu lipire uscată

STV®: pur și simplu accesibil

GEALAN-STV® reprezintă sistemul inovator pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii cercevelei. Acesta prezintă o serie de avantaje esențiale comparativ cu procesul umed de prelucrare, utilizat în mod obișnuit. Iar acest lucru este posibil fără a face compromisuri în ceea ce privește facilitarea prelucrării. STV® este un sistem care efectiv funcționează.

Principiul vitrajului static uscat

În cadrul tehnologiei de lipire dezvoltate de GEALAN, STV® (vitraj static uscat), sticla se lipește de profilul de cercevea cu ajutorul unei benzi adezive special concepute pentru construcția de ferestre, fără a schimba modul obișnuit de așezare a geamurilor. Prin lipirea geamului de cercevea, rigiditatea geamului din sticlă este transferată la nivelul cercevelei și întregul sistem devine mai stabil. Astfel, pot fi fabricate în întregime elemente albe standard, fără oțel. Alternativ, în combinație cu oțel și tehnica STV® pusă la dispoziție de GEALAN, pot fi fabricate elemente mai stabile. În mod suplimentar, în domeniul construcțiilor speciale, există posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ rigiditatea arcurilor rotunde și a ferestrelor cu forme neregulate.

În primul rând, tehnica STV® de la GEALAN oferă producătorilor de ferestre un sistem complet dezvoltat pentru producția rațională și economică de ferestre cu geamuri lipite.

Un proces de fabricație care convinge

Producția de ferestre cu ajutorul tehnicii STV®

Pentru lipirea geamurilor cu adezivi lichizi sunt necesare investiții considerabile în noi utilaje. În cazul vitrajului static uscat – STV®, această condiție nu este valabilă. Profilele sunt livrate având integrată banda adezivă. Descoperiți în acest vdeo utilizarea tehnicii STV® pentru producția de ferestre.

Schimbare mai facilă a geamului

Schimbarea unui geam din sticlă fixat cu ajutorul tehnicii STV® poate fi efectuată rapid și nu necesită cunoștințe speciale. Geamul defect este înlocuit din câteva mișcări.

Inovații GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix

Prin inovaţiile noastre, profilele GEALAN pentru ferestrele VitraQ Performix, din punct de vedere al aspectului şi al funcţiei, dau dovadă de un grad superior de unicitate.

Termoizolare

Prin intermediul profilelor pentru ferestre cu izolare integrată se pot atinge coeficienți remarcabili de termoizolare în cazul ferestrelor și ușilor.

Acrylcolor

Acrylcolor - sinonim cu fiabilitatea dovedită de-a lungul deceniilor. Proces de productie complex pentru suprafețe colorate, extrem de durabile.

Ventilație

Aerul înseamnă viață. GEALAN CAIRE® oferă cea mai sănătoasă soluție pentru orice tip de construcție. Tehnologia completă pentru un spațiu optim.

Stabilitate

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unor ferestre de mari dimensiuni.