Partenerii nostri

Noi la VitraQ, construim nu doar produse performante ci si relatii de business durabile cu parteneri, atent selectionati care imparartasesc valori similare si urmaresc continuu, inovatia si tehnologia.

Pentru a livra promisiunea brandului referitor la produse si servicii si pentru a oferii cea mai buna experienta si garantia calitatii, clientilor nostri, am ales să lucrăm doar cu producători de top din Europa și nu numai, în ceea ce privește furnizarea de materii prime pentru tâmplăria din PVC,Aluminiu si Lemn cu geam termoizolant pe care o producem.

Parteneri de încredere pentru colaborări sustenabile

Profilele din PVC care intră în componența ferestrelor și ușilor VitraQ sunt fabricate de compania Gealan din Germania, unul dintre cei mai inovativi producători de profile de PVC din lume și de compania Aliplast din Belgia, unul din cei mai mari producători de profile din Aluminiu din lume.

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor şi uşilor VitraQ, este produsă de compania germană Maco, cu experienţa cea mai îndelungată în producţia feroneriei pentru ferestre şi uşi, iar mânerele sunt furnizate de HOPPE Italia, producătorul de mânere numărul 1 în lume.

De asemenea, sticla folosită pentru producţia geamurilor termoizolante este furnizată de producătorul mondial de sticlă Guardian.

Gealan

Grupul de firme GEALAN face parte din categoria principalilor producători de profile din PVC pentru ferestre şi uşi din Europa.

Aliplast

Aliplast este unul din principalii producatori de profile de aluminiu din lume, cu reprezentare in Europa, America de Nord si Asia.

Guardian

Guardian Group are 18,000 de angajati, cu operatiuni in 25 de tari pe cinci continente,avand ca scop inovatie continua.

Hoppe

Hoppe Group, cu cele sapte unitati de productie si reprezentanta in Europa, SUA si Asia, este unul dintre liderii mondiali ai industriei de feronerie.

Macco

Maco Group este unul din liderii de feronerie din Europa cu centru tehnologic in Salzburg.