Q Lift & Slide

Usa culisanta cu ridicare

Eleganta si rafinament

Usa culisanta cu ridicare este unul din cele mai spectaculoase sisteme de pe piata, oferind posibilitatea unor suprafete vitrate mari. Incaperile sunt inundate de lumina indiferent daca usa este inchisa sau deschisa, acest lucru asigurand un plus de eleganta si confort imobilului.

Acest sistem redefineste separarea spatiului interior de cel exterior – spatiile se contopesc in timp ce beneficiile si eficienta tamplariei PVC raman la cote ridicate. Adancimea de 190 mm si fiabilitatea sistemului fac ca acesta sa poata atinge un coeficient de transfer termic ( Uw) foarte scazut de pana la 0.90 w/m2k.

VitraQ

Usile culisante cu ridicare sunt disponibile in doua versiuni:

Combinatia propusa de VitraQ se apropie de perfectiune! Feroneria de ultima generatie, profilele inovatoare si pachetele de sticla atent alese duc sistemul de culisanta cu ridicare VitraQ la cel mai inalt nivel.

Clasic

Clasic, cu o optica simetrica – in compozitia standard partea vizibila a usii (cerceveaua) este de numai 100 mm.

Design

Design, cu suprafata de sticla mai mare in partea fixa a sistemului – suprafata vizibila totala ( toc/ cercevea) se reduce cu mai mult de 50%, pastrand in acelasi timp caracteristicile de izolare termica neschimbate.

Culori

Se integreaza perfect in designul casei dumneavoastra datorita gamei variate de culori. Culorile bine alese pot aduce un plus semnificativ de unicitate locuintei si pot pune in valoare toate celelalte elemente de design ale caminului dumneavoastra.

Culisantele cu ridicare sunt disponibile si in varianta placata cu aluminiu. Sistemul castiga astfel un plus de rezistenta si posibilitatea de a fi folosit in orice culoare dorita din paletarul RAL.

Gri antracit

Alb antic

Crem infoliat

Stejar auriu

Wenge

Nuc

Specificatii tehnice

 

Profil Performix Q80
Adâncime de construcție 190 mm
Garnituri 2
Armătură 2 mm
Coeficienți izolare termică Uw pana la 0,90 w/m2k
Izolare fonică Rw – min: 32 – max 44 dB
Feronerie Culisare cu ridicare
Pachet de sticlă Guardian: 24 mm, 40 mm, 48 mm, 50 mm (LowE+Argon) si optional Warmedge

 

Scheme de deschidere

Acrylcolor – Garantia rezistentiei si aspectului deosebit timp indelungat

Datorita suprafetei Acrylcolor foarte dura profilul respinge radiatiile UV. Astfel produsul nu inmagazineaza caldura razelor solare si elimina riscul deformarilor plastice.

IKD – Izolare intensiva integrata

Tocul culisantei cu ridicare poate fi umplut cu spuma in camera centrala pentru a imbunatati semnificativ coeficientul de transfer termic. Acest plus de eficienta permite sa va bucurati de acest sistem indiferent de zona climatica!

Beneficii

Dimensiuni mari – Privelisti largi oferite de culisanta cu ridicare VitraQ. Cu deschideri de pana la 6,5 metri si cu posibilitatea de a deplasa elemente de pana la 3,2 m lungime, sistemul redimensoneaza spatiile din caminul dumneavoastra.

Ergonomie de top – Spatiul din casa dumneavoastra este foarte pretios. Sistemul de culisare cu ridicare de la VitraQ este potrivit deoarece nu necesita spatiu suplimentar pentru deschiderea cercevelelor.

Compatibilitatea ridicata intre inovatii permit acestui sistem sa combine eficient sistemul de prag cu sina de glisare joasa, amortizorul sistemului pentru actionarea usoara a manerului si inchidere controlata care franeaza usa si o deplaseaza automat in pozitia inchis.

Ventilatie sigura si securitate ridicata – Sistemul de culisanta cu ridicare asigura ventilatie continua pe parcursul noptii si in acelasi timp ofera siguranta datorita unei pozitii intermediare pentru microventialtie.

Functionare curata si fiabila. Sinele sunt protejate impotriva coroziunii si sunt echipate cu perii de curatare. In acest fel sistemul este curatat la fiecare inchidere sau deschidere a usii. Rolele sunt si ele protejate impotriva depunerilor pentru o fiabilitate indelungata.

Sistemul de feronerie minimizeaza efortul de manipulare in timpul deschiderii si inchiderii usii. Culisanta cu ridicare are in componenta carucioare si ghidaje din otel inoxidabil. Astfel sistemul garanteaza deplasari usoare pentru o perioada lunga de timp.

Sistemele de culisare cu ridicare

Mai usor de folosit, design minimalist, fiabilitate ridicata

Manevrare usoara

Reduce forța de operare a mânerului, asigurând astfel manevrarea lui cu precizie și aproape fără niciun efort

Închidere completă de fiecare dată

Sistemul dirijeaza in mod automat cerceveaua in pozitia finala

Praguri de trecere din aluminiu comfortabile, la nivelul pardoselii
  • Protectie antialunecare la calcarea pe prag
  • Rezistenta ridicata a pragului datorita profilului de ranforsare din aluminiu
Siguranță antiefracție

Sistemul ofera 3 puncte de inchidere in standard. Cu aceasta configuratie culisanta cu ridicare VitraQ nu permite intrarea in imobil prin ridicarea fortata a usii.

Inchidere controlata

Mecanism de franare activ care incetineste usa inainte de a ajunge la punctul de inchidere. Inchiderea lenta a usii evita lovirea acesteia de toc, asigurand astfel functionarea corecta a intregului sistem timp indelungat.