Lock Art.
Universul Usilor Premium

Brandul LOCKART conține o serie de atribute diferențiatoare : siguranta, confort si design.

 

Gama Vitra Q Lock Art

5
Minimalist
5
Classic
5
Trend
5
Royal

Royal

Când spui ROYAL, ai deja o direcție a ceea ce reprezintă această gamă de uși ultrapremium. Cu un aspect masiv, ele inspiră siguranță și trăinicie. Calitatea materialelor, cromatica sobră și linia de design le recomandă pentru a fi integrate unor spații somptuoase.

Avantajele usilor VitraQ Lock Art

Dezvoltăm şi producem cele mai inovatoare sisteme pentru uşi premium din aluminiu.

Performanta

Cele mai bune materiale și măiestrie remarcabilă  în realizarea sistemelor de uși.

Siguranta

Sistemele de închidere integrate în ușile LOCKART sunt cele mai performante tehnic, conferind un grad ridicat de protecție oricărui spațiu.

Estetism

Pasiune pentru design de calitate, pentru forme, texturi și culori care trimit de multe ori la stiluri artistice reputate, la școli de design care au avut impact asupra design-ului interior și arhitecturii.

Versatility

Gamele MINIMALIST, CLASSIC, TREND și ROYAL acoperă toate cerințele venite din zona premium, oferind o varietate stilistică unică pe piața autohtonă. Puternic individualizate, ele conțin modele care combină esteticul cu performanța tehnică.

Noi la VitraQ, construim nu doar produse performante ci si relatii de business durabile cu parteneri, atent selectionati care imparartasesc valori similare si urmaresc continuu, inovatia si tehnologia.