Servicii VitraQ

Livrăm calitate excelentă și servicii profesionale, la timp si la un pret corect.

Intelegand nevoile clientilor, ne-am creat un model de business integrat, de la producție propriu-zisă, la activități de logistică, vânzare, montaj și service.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noștri de afaceri, oferim servicii de consiliere în alegerea produselor de tâmplărie termoizolantă ideale, transport, montaj și reglaj realizate de echipe specializate, precum și garanție asigurată.

Consiliere

Datorita domeniului vast si a vitezei cu care apar produse si tehnologii noi, ne-am creat un sistem de servicii de consiliere și suport , care ofera clientilor nostrii consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice.

Indiferent ca este vorba despre tâmplărie termoizolantă pentru casa dumneavoastră, din PVC,aluminiu sau lemn sau alte produse complementare incluse în portofoliul nostru (usi, plase de protecție împotriva insectelor, jaluzele , rulouri , glafuri), etc, specialiștii VitraQ , vă stau la dispoziție.

Avem o rețea de de parteneri comerciali și mai multe puncte de vânzare la nivel regional. Astfel, ne asigurăm că livrăm la timp, cea mai bună valoare clienților noștri.

Transport

Pentru a simplifica procesul de achiziționare a tâmplăriei termoizolante, VitraQ vă asigură transportul produselor dorite în zonele regionale acoperite.

Deținem capacități logistice si un parc auto, gata să asigure livrarea produselor dorite către dumneavoastră în termenele convenite.

Montaj

Pe langa calitatea produselor, una dintre cele mai importante verigi ale activității noastre , este activitatea de montaj, aceasta fiind un plus de valoare oferit clientilor noștri.

Calitatea excelentă promisă de VitraQ clienților finali și partenerilor de afaceri este materializată prin standardul ridicat al serviciilor de suport atât pe parcursul perioadei de vânzare, cât și după încheierea acestui proces.

Conștienți fiind de importanța calității acestui serviciu, investim permanent în pregătirea și perfecționarea angajaților din acest domeniu.

Garanție

Oferim service pentru produsele achiziționate atât în perioada de garanție, cât și în perioada de post-garanție, pe parcursul duratei medii de utlizare a produselor, care ajunge până la 25 de ani.

Pe toată această perioadă, solicitările clienților noștri sunt direcționate către un departament specializat, care asigură soluționarea lor în cel mai scurt timp posibil.

Reglaj

Printre beneficiile serviciilor VitraQ, se regăsește și mentenanța foarte ușoară a produselor.

Din categoria procesului de mentenanță fac parte și serviciile de reglaj periodic, pe care le oferim tuturor consumatorilor noștri, atunci când ne sunt solicitate aceste servicii.

Noi la VitraQ, construim nu doar produse performante ci si relatii de business durabile cu parteneri, atent selectionati care imparartasesc valori similare si urmaresc continuu, inovatia si tehnologia.